söndag 14 augusti 2011

En rolig helg....

Igår åkte Chrissie och jag och vovvarna till Jägarhyddan som ligger straxt utanför Rimbo. Vi fick hyra rum i klubbstugan. Det var dags för andra officiella tävlingen i rallylydnad.
Vi hittade till Jägarhyddan utan problem tack vara att Chrissie är så duktig att hitta.
Det är ett jättefint ställe och det ligger precis vid tävlingsbanan. Det var bra att lurvarna fick bekanta sig med området innan tävlingen.
Vi installerade oss och sedan åkte vi iväg och köpte pizza. När den var uppäten undrade vi om det snart var dags att lägga sig. Men klockan var bara 18.00!!! Jag tror vi var väldigt spända inför tävlingen för tiden gick väldigt sakta. Nästa gång vi undrade om det var dags att krypa i säng var klockan bara 18.20. Vi gick upp till rummen och vilade en stund och sedan gick vi ut igen och satte oss i trädgården och drack lite vin och pratade. Då släppte nog nervositeten för helt plötsligt var klockan 22.00 och då var det OK att gå och lägga sig.
Vi bodde väldigt lyxigt. Varsitt rum med två bäddar i varje. Bangsi och Ludde kunde välja var dom ville ligga. Dom testade nog alla tänkbara platser, men jag tror dom sov gott i natt.
I dag var det så dags för tävling. Chrissie och Bangsi startade som nr. 14. ludde och jag som 31. Tyvärr fick jag och Ludde vänta väldigt länge eftersom det blev lite rast mellan grupperna.
Det var en ganska enkel bana. Bangsi gjorde nog sitt bästa race någonsin. Helt klockren.
Ludde var också duktig, men han har en matte som ställer till det. Dessutom kom det en riktig smäll när vi var inne i banan och Ludde tappade fokus totalt. Men han kom igen bra. Men det blev förstås en del poängavdrag. Vi är nöjda att det blev godkänt. Nu är det bara en tävling till som vi behöver godkänt på för att flytta upp i fortsättningsklass och slippa det eländiga kopplet.
Domarens kommentar: Matte jobbar mjukt och positivt. Synd på störningen. Vi fick bara 2 poängs avdrag för helheten. Störningen  orsakade 10 poängs avdrag. Men vi är jättenöjda ändå.
Tyvärr funkade min kamera inte som den ska, så det väldigt få bilder på Bangsi och Chrissie.
Nu kommer nog både jag och Ludde sova gott i natt. Vi är ganska trötta.
Tack Chrissie och Bangsi för en jättetrevlig helg.
Några bilder blev det i alla fall.
Läggande fixar Bangsi galant.

Pigg och glad...

Det här är mitt rum.

Ludde och Bangsi testar prispallen.

Pizza och lite vin. Gott.....

Här är huset vi bodde i.

En hel del bus blev det också.

Nu har bröderna tagit kväller....

Eftersom Ludde och Bangsi representerar Dalarna hade dom dagen till ära rosetter med dalahästar på.

Här syns dalahästarna lite bättre.

Syskonbus <3<3

Varje gång vi är ute bland hundar och folk ser vi vilka otroligt fina hundar vi har. Dom uppför sig alltid perfekt. Skäller aldrig eller bråkar med andra hundar. "Mormor " och "Farmor" får vara stolta över sina barnbarn.

6 kommentarer:

 1. Tack för en toppenhelg!! Vi kom ialla fall igång på andra andningen i lördagskväll:-)
  Tycker att mina bilder blir "gryniga", men misstänker att det är skit bakom kameran, för de flesta närbilder blir hyfsade....Får plugga mer manual! Fy tusan va skönt att vi blev godkända. Den 17 september tar vi skiten och blir av med kopplet!!:-)))
  Bangsi sussar mer än gott och det lär matten göra också! Ha det bäst och TACK för allt!!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till ännu en godkänd rallylydnadstävling, ni är så duktiga och jag är så stolt över er, ni är TOPPEN!!
  Mysigt ni hade det med pizza och vin och fint väder.
  Ha det bra... Kram!!

  SvaraRadera
 3. MyspysLudde, vilka härliga bröder, man blir alldeles varm när man ser dom.
  Grattis till ännu en godkänd tävling, ni är så duktiga

  Kram lidhultarna

  SvaraRadera
 4. Klart att ni fixade det, vad annat.Ni är ju bäst, eller hur det nu var. Mysig kväll med pizza och vin, gott.
  Krama om bröderna från Onyx.
  Ha det bra
  Sonja o flickorna.

  SvaraRadera
 5. Ni ser ut att ha haft en underbar helg!!! Och grattis ännu en gång till bra resultat! Bröderna är så söta tillsammans med sina rosetter!
  Må så gott! Kram

  SvaraRadera
 6. Klart att alla säger att vovvarna är så fina, dom är ju världens sötaste tuffsar. Jag köper nytt band åt luddepudde då.. Jag längtar tills ni kommer på lördag! Puss

  SvaraRadera