söndag 28 augusti 2011

Oj, vilken intensiv helg....

Nu har vi klarat av första helgen på vår instruktörsutbildning. Fantastiskt roligt och intressant.Men det har varit ganska jobbigt. Fredag var vi i skolan från 18.00-21.00. Lördag och söndag från 9.00-18.00. Sedan har vi totalt 1timme och 30 minuters resväg.
Vi är 15 elever i klassen. Nästan alla hade egna hundar med sig. En del hade två så dom som inte hade sin hund med sig fick låna.
Det kommer att bli väldigt mycket jobb. Till  nästa tillfälle som är i slutet av september ska vi läsa 4 böcker och göra en hel del inlämningsuppgifter. Jag tror inte jag hinner jobba!!!
Vi har fått både teori och praktik. Hundarna har varit jätteduktiga och legat snällt bredvid skolbänken. Vi fick också höra att dom aldrig hade sett så fina och lugna beardisar. Sträck på er Anette och Pernilla!!!
Nu kommer vi också att behöva låna några hundar för uppgifter som vi ska göra på egen hand. Så var beredda på att ni kommer att få förfrågan av oss. Men det ställer ni väl upp med?? Ni kommer att få gå gratis kurs. Det är väl bra?
Nu ska jag krypa i sängen så jag orkar ta hand om dom 2-benta eleverna i morgon.

Ibland tyckte vovvarna att lektionerna var lite tråkiga och passade på att ta en liten tupplur.

Bästaste eleverna <3<3

En söt liten tjej som också är med i klassen.
Ha en bra vecka alla vänner.

3 kommentarer:

 1. En rolig och händelserik helg ni haft och trötta förstår jag att ni är.
  Sötaste eleverna måste varit Ludde & Bangsi.
  Ja då vet ni vad ni har att göra den här månaden :-).
  Här finns det tjejer till utlåning :-).
  Ha det bra... Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Måste vara dom finaste eleverna någonsin :o))
  Du får se till att vinna en massa pengar, så du kan sluta jobba och bara träna hund, och hålla kurser :o)

  Kram lidhultarna

  SvaraRadera
 3. Det är klart Anette och Pernilla ska sträcka på sej, men lugnet måste väl oxå bero på mattarna!? Det beror väl på hur hundarna har blivit uppfostrade och hanterade!? Så sträck på dej oxå Rose-Marie! Det är ju du som gjort jobbet!
  Hade vi bott lite närmare hade ni gärna fått låna Soya... annars får ni väl komma hitåt och träna lite! Ha det så bra! Krama Luddis!

  SvaraRadera