lördag 4 december 2010

Tack och lov för identitetsbricka!!!!

Nu i kväll har värsta mardrömmen blivit sann. Anders var ute med Ludde i skogen när det plötsligt kommer en stor hud farandes i 100km och jagar i väg Ludde. Den andra hunden stannade inte på förarens kommando, utan fortsatte att jaga. Efter ett tag kom den andra hunden tillbaka, men inte Ludde. Ludde hade förmodligen sprungit till bilen och då husse inte var där har han gått vidare. Han har passerat en ganska trafikerad väg och gått till ett hyreshus. Lyckligtvis var det en dam som såg honom och tog med honom in i trapphuset. Hon kunde  ringa direkt eftersom namn och telefonnummer står på brickan.Jag fick tag i Anders och kunde meddela var Ludde fanns. Den andra hundägaren blev väldigt orolig och följde med Anders tills Ludde kom tillrätta. Jag kommer nog att drömma mardrömmar länge efter det här. I morgon ska jag köpa en jätteblomma och lämna till damen som tog hand om Ludde.Jag ska också beställa identitetsbrickor till alla halsband. Ludde var inte rädd och orolig när damen tog hand om honom och när husse kom viftade han på svansen som vanligt.
Men vi har också haft en fin dag i dag. Ludde och jag tog en promenad på morgonen. Det var lite kallt, men väldigt vackert med all snö. Det är så fint att gå vid Väsmans strand. Kameran var med och det blev några bilder.



Favvo leken



Mums.. det finns godis i trädet....

..... och det finns godis i snön också.

Det smakade bra med lite gottis....



Skönt att mysa en liten stund i husse knä...
Tack och lov att inget hände våran lilla gullunge!!!!
Ha en trevlig helg

4 kommentarer:

  1. Usch vilken skräck upplevelse!!!
    Tur att det slutade väl och att det var en snäll tant som tog hand om Ludde.
    Visst är det bra med brickorna, ett billigt och bra sätt att visa vem lurven tillhör.
    Kram kram från oss alla!!!

    SvaraRadera
  2. usch stackars lilla ludde.. vilken tur att just tanten hittade honom och tog hand om honom. Jag ringer under dagen! Kram

    SvaraRadera
  3. Åh, fy fasen! Jag förstår att det måste varit en väldig skräckupplevelse!!!! Det hade ju kunnat hända en massa otäcka saker! Vill inte tänka på det! Vad skönt att allt gick bra trots allt!!!! Och "tanten" är väl värd ett stort fång blommor! Det var nog skönt för den andre hundägaren oxå, när Ludde kom tillrätta!
    Bilderna du lagt in är oxå underbara! Ludde är väldigt lik sin halvsyster, främst på bilden när han springer med sin pinne i munnen! oxå hennes favoritleksak tillsammans med bollar!

    Ha en bra andra advent, o krama Ludde lite extra idag!

    SvaraRadera
  4. Jag måste ändå säga att det var bra av den andra hundägaren att bry sig, väldigt många hade bara fortsatt att gå, och inte ens brytt sig om att be om ursäkt att man har sin hund lös som man inte har pli på.
    Tur att det gick bra med lilla Ludde denna gången, krama om honom från oss,

    Lidhultarna

    SvaraRadera